Anneli Thors

Anneli Thors

Den här bloggen

handlar om mitt hästliv. Jag skriver om det vardagliga livet och träningen av mina egna hästar, trevliga händelser med mina elever och deras hästar, upplevelser från kurser och allt annat som hör hästlivet till.

Grupptrycket...

HästarPosted by Anneli Thors Sun, September 29, 2013 09:21:31
Ja, jag har fallit för grupptrycket! Trodde ALDRIG att jag skull skaffa Facebook, men nu är det gjort! Även NH Center Norr (NHCN) har fått en sida...

Det är så roligt att ha sällskap i stallet nästan varenda dag och dessutom kunna ge lite hands-on hjälp direkt om/när mina uppstallade har tid att träna samtidigt som mig.

Amigo har gjort fina framsteg! Han är lite introvert och har verkligen behövt motiveras för att jobba tillsammans med mig med en positiv attityd. Här om dagen var jag i ridhuset tillsammans med en annan häst. Jag har inte gjort något frihetsarbete alls med honom tidigare, men trots sällskap i ridhuset följde han mig, helt lös som en hund. Supernöjd matte! Han har även börjat att själv erbjuda mig både trav och galopp med en lätthet och lekfullhet som gör mig väldigt glad!

Har haft lite dåligt samvete för hästarna som står hemma. Det har varit mycket jobb med uppstarten av NHCN, vilket i och för sig är roligt! Men, dygnet har ju som bekant bara 24 timmar...Har i alla fall hunnit med Savvy några dagar dennna vecka. I går hade vi en helt underbar träning med både frihetsarbete och ridning. Ska filma honom någon dag innan snön kommer.

Vi fick en ny kompis till NHCN i veckan - ett sto som står på lösdriften men som ska delta på våra träningar. I morgon anländer en träningshäst och på måndag kommer förhoppningssvis en till - den hästen har lite lastningsproblem, så vi får hoppas att han kommer på plats!

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.