Anneli Thors

Anneli Thors

Den här bloggen

handlar om mitt hästliv. Jag skriver om det vardagliga livet och träningen av mina egna hästar, trevliga händelser med mina elever och deras hästar, upplevelser från kurser och allt annat som hör hästlivet till.

Inflyttning!

HästarPosted by Anneli Thors Tue, September 17, 2013 11:57:48
Det har varit några minst sagt hektiska dygn den senaste veckan!! I torsdags flyttade Amigo till Vålbacken. Den första hyresgästen flyttade också in samma kväll.

Under fredagen flyttade ytterligare tre hästar in. Dessutom anlände två hästar som skulle vara med på helgens kurs...
Lördag morgon kom ytterligare två hästar som skulle vara med på kursen.

Det var en underbar känsla med alla hästar och människor och att ha allt samlat på ett och samma ställe; stall, ridhus, teorisal, cafeteria mm. Dessutom behövde jag inte bekymra mig över att regnmolnen tornade upp sig!

Alltid kul att hålla kurs och träffa nya människor! Den här helgen var inget undantag! Många intressanta diskussioner och frågor. Tims nya häst visade prov på hur en extrem RBE häst kan vara! Det var nog många som vara glada över att det inte var just dom som höll i grimskaftet just då! smiley

Amigo fick en ny hagkompis - Tequila! De hade stått bredvid varandra natten innan vi släppte ihop dem, så de "snuvade" sina mattar på showen med vackra hälsningsritualer...

Söndag kväll var det dags för kurshästarna att åka hem igen. Inga lastningsproblem?!?!Underbart!

Måndag; äntligen lite tid över min egen häst innan det var dags att åka och hämta hö! Tog med Amigo in i ridhuset - spännade med speglar och "allt" annat...Nu blir det lite miljöträning några dagar!

Hemma har det också börjat "sätta sig"! Beauty fick flytta in till Finita och fölet när Amigo åkte. Finita uppskattade inte sällskapet först, men det börjar närma sig varandra allt mer. Båda är snälla och vänliga hästar så jag tror att de kommer att bli goda vänner till slut!Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Bea Thu, September 19, 2013 20:46:34

Åh vad mysigt det ser ut! Glada hästar på fin anläggning, får hoppas mina killar också får plats när mitt unga vuxenliv rätt it sig ;)