Anneli Thors

Anneli Thors

Den här bloggen

handlar om mitt hästliv. Jag skriver om det vardagliga livet och träningen av mina egna hästar, trevliga händelser med mina elever och deras hästar, upplevelser från kurser och allt annat som hör hästlivet till.

Lastträning och avslappning

HästarPosted by Anneli Thors Wed, September 04, 2013 21:22:33
Snacka om växlande väder - idag har det varit riktig sommarvärme igen. + 21 grader och solsken! Underbart! Och det ser dessutom ut som om det ska fortsätta en vecka till!smiley

Förutom ett par verkningar har jag fortsatt lastträningen med Tim och hans nya häst i dag. Det är en vacker men explosiv dam!
Bara blotta åsynen av trailerna var tillräckligt för att hon skulle explodera för ett par veckor sedan - i dag gick hon in fyra gånger. Första gången lämnade hon bakfötterna utanför, men de två sista gångerna gick hon in med alla fyra!

Är dock en del jobb kvar - hon behöver bli mer avspänd när hon står inne i trailern och vi behöver få henne helt säker i zone 5. Sedan ska hon flytta till mitt stall för att vi ska kunna optimera träningen i vinter! Kul!

Amigo har dock inga problem med att vara avspänd...så här sömnig var han efter träningen i kväll...


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.