Anneli Thors

Anneli Thors

Den här bloggen

handlar om mitt hästliv. Jag skriver om det vardagliga livet och träningen av mina egna hästar, trevliga händelser med mina elever och deras hästar, upplevelser från kurser och allt annat som hör hästlivet till.

En speciell man som skrivit en speciell hästbok!

HästarPosted by Anneli Thors Tue, September 03, 2013 21:03:20
I går var jag och en "hjälp-reda" i stallet och fixade lite inför inflyttningen. Kul!
Regnet vräkte ner och det var riktigt höstrusk ute! Burr!

I dag sken solen igen vilket var skönt eftersom jag hade en träning och en verkning utomhus.
För ett år sedan var den här hästen en "kaxig" liten "Emil" som inte brydde sig särskilt mycket om sin ägare.smileyDe senaste tre-fyra träningarna har vi börjat med frihetsarbete och det är så härligt att se hur "calm, connected and responsive" han är nu! I fjol "hängde" han i linan, ställd utåt och ville helst bara springa i väg (om han kunde) - i dag har han fokus PÅ och söker han sig TILL sin ägare trots att han är lös!smiley

Väl hemma fick Finita fötterna fixade. Inte helt enkelt med ett föl som vill "smaka" på en hela tiden!smileyTack och lov tog hon inga större tuggor!


I dag blev det klart med datum för en två dagars kurs med Eddy Blom! Eddy har jobbat med komplementär medicin på hästar och människor i drygt 35 år. Han har nyligen skrivit ner sina erfarenheter i sin bok "En speciell hästbok".

Den 9-10 november kommer Eddy till NH Center Norr och delar med sig av sina erfarenheter. Kursen kommer att innehålla både teori och praktiska övningar. Deltagarna kommer att få lära sig hur man kan undersöka en häst och förebygga och behandla problem. De praktiska momenten kommer att tränas på uppstallade hästar. Vill man ta med sin egen häst tillkommer uppstallningsavgift. Begränsat antal platser! Anmäler dig gör du på info@nhcenternorr.seFill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.