Anneli Thors

Anneli Thors

Den här bloggen

handlar om mitt hästliv. Jag skriver om det vardagliga livet och träningen av mina egna hästar, trevliga händelser med mina elever och deras hästar, upplevelser från kurser och allt annat som hör hästlivet till.

Gammalt jobb, nytt jobb och David Lichman

HästarPosted by Anneli Thors Mon, August 12, 2013 22:12:37
I dag har jag varit på mitt "gamla" jobb och lämnat över till min efterträdare. De är bara sex veckor sedan jag slutade (och jag har varit inne och jobbat lite även efter det ) men ändå så känns det som om det är mycket längre sedan. Jag har verkligen släppt det! Kändes nästan lite ångestfyllt att åka dit i morse! Två dagar till blir det, men sen är det klart för min del!

Det känns egentligen inte som om jag har tid att vara där alls! Jag har fullt upp med att planera och pussla i almanackan inför den kommande terminen med inflyttning på anläggningen, uppstallningar, träningar, kurser, verkningar, föreläsare osv. Hur kul som helst!

Apråpå kurser - boka av den 3 - 7 juli nästa sommar! Då kommer David Lichman till Östersund! Vi har inte spikat innehållet/upplägget för dagarna - återkommer om detta, men vik dagarna redan nu!smiley