Anneli Thors

Anneli Thors

Den här bloggen

handlar om mitt hästliv. Jag skriver om det vardagliga livet och träningen av mina egna hästar, trevliga händelser med mina elever och deras hästar, upplevelser från kurser och allt annat som hör hästlivet till.

Oväder!

HästarPosted by Anneli Thors Sat, July 13, 2013 20:53:02

I förmiddags var det kanonfint väder och jag passade på att sätta upp ytterligare en skogshage till Amigo och Beauty. Beauty har tyvärr börjat falla ur, hon behöver mer bete än Amigo. Men jag har inte hjärta att sära på dem då de är så goda vänner. Men i morgon ska de få gå över till sin nya hage, så hoppas jag att Beauty kan lägga på sig lite och att Amigo ska kunna hålla sin nya vikt med hjälp av träningen.

Men, under eftermiddagen tornade stora svart moln upp sig och sedan drog det in ett FRUKTANSVÄRT oväder! I vanliga fall är inte jag rädd för åska och blixtar, men i dag blev jag faktiskt rädd! Blixten slog ner i närheten av vårt hus - en fruktansvärd smäll! Tillsammans med stormvindar, regn och hagel trodde jag nästan domedagen var kommen!! Usch!smiley

Till råga på allt förstördes ett av elagregaten vid nedslaget! Inte bra med en hingst intill ett brunstigt sto. Tack och lov hade en god vän ett agregat som hon kunde låna ut, tills jag kan åka och köpa ett nytt i morgon eller på måndag...Skönt med vänner som ställer upp när det är kris!