Anneli Thors

Anneli Thors

Den här bloggen

handlar om mitt hästliv. Jag skriver om det vardagliga livet och träningen av mina egna hästar, trevliga händelser med mina elever och deras hästar, upplevelser från kurser och allt annat som hör hästlivet till.

Guldstund!

HästarPosted by Anneli Thors Wed, July 10, 2013 21:22:29

I dag har jag hunnit träna alla mina egna hästar - underbart!

Var SÅ nöjd med Savvy! Trots att det var rejält blåsigt kunde jag köra waew-mönstret, från zone 5 (bakom hästen) helt i frihet!smiley Underbart att han klarade av att vara LB i busvädret och dessutom så "connected" !

Amigo var tyvärr inte lika rolig i dag!smiley Han var riktigt bossig och" argumentativ", så jag fick ta det riktigt lugnt och fint med honom! Han ifrågasatte verkligen ALLT i dag... Ska lägga upp en annan strategi för hans träning de kommande dagarna!

Jag är så nöjd med att jag fått ned Amigo så mycket i vikt, men tyvärr verkar han bara behöva se ett grässtrå för att lägga på sig! Jag brukar alltid vara noga med att tillbringa en stund med hästarna efter träningen och t ex gå och beta en stund. Det har alltså även Amigo fått göra, men trots att det inte är mer än kanske 15 minuter vi pratar om, så är det alltså tillräckligt för att han ska bli rund. Ingen tvekan längre om att gossen är insulinresistent!